ServeGameComunity
Bine ati venit pe forumul nostru


Bine ati venit pe forumul nostru.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Regulament

Go down 
AuthorMessage
STaLkeR
Fondator
avatar

Posts : 103
Join date : 2012-07-23
Age : 21
Location : brasov

PostSubject: Regulament    Mon Sep 10, 2012 2:02 am

Regulament PcLBv.malware-site.www

I. Reguli privind organizarea serverului:
Este interzisă folosirea programelor/codurilor care ofera un avantaj asupra celorlalti jucatori (WallHack, AimHack, Silent Aim, etc). Daca un vreun admin este prins cu astfel de coduri, se va trece la stergerea imediata a accesului, chiar daca s-a efectuat plata pentru obtinerea adminului.
Limbajul trivial este strict interzis !!! De asemenea, toate conversatiile care nu au legatura cu serverul si/sau comunitatea pot fi transmise in privat pe messenger si NU pe chatul serverului !
Jucatorii nu au voie sa se certe cu adminii in privinta decizilor luate de ei. In schimb, ii pot reclama pe forum la rubrica Reclamatii. Daca totusi un jucator incepe sa se certe cu un admin pe tema deciziei luate de acesta, adminul are dreptul de a da gag/kick/ban, in functie de gravitatea reprosurilor si de perseverenta in atacul sau a jucatorului.
Jucatorii nu au voie sa streseze adminii de pe server cu intrebari de genul "imi dai admin?" , "cand mi se aproba cererea?", etc. Daca un admin constata acest comportament din partea unui jucator, are obligatia de a directiona acel jucator catre rubrica Cereri admin a forumului si de a il informa cu privire la plata pentru admin. In cazul in care jucatorul nu este multumit de acest raspuns si insista, adminul are dreptul de a da gag/kick/ban pentru spam.
Toti jucatorii sunt EGALI in fata altor jucatori. Jignirile precum si amenintarile sau restul comentariilor de genul, NU-SI au locul pe serverul nostru. Va rugam sa va comportati civilizat chiar si atunci cand pierdeti
Daca un admin da kick/ban altui utilizator, nu va apucati sa intrebati DE CE? Este problema si decizia adminului de ce si raspunde cu accesul pentru eventuala greseala.
Regulile de joc sunt libere. Camparea este permisa daca e logica, adica daca ajuta echipa. (camp la X sau la bmb CT, camp T la X dupa ce au pus bmb, camp sniper ca sa acopere inaintarea/punerea bmb T, etc.) Camp in baza se pedepseste cu slay o runda -> kick urmatoarea (AFK).
Daca rush-ul deranjeaza din cauza hartii, adminii il pot interzice sau restrictiona, afisand mare csay, tsay, etc. Pt. rush nu se ia ban. Doar slay o runda sau kick. (Atentie. Injuraturile care urmeaza de obicei se pedepsesc cu ban temp) Acelasi lucru este valabil si pentru camp. PUSH (rush Tero) este permis in orice situatie.
Sunt interzise discutiiile pe alte forumuri/grupuri de discutii care au caracter denigrator la adresa serverului. De asemenea, plangerile repetate pe chat de lag, loss, etc sunt interzise. Daca serverul merge pro.st probabil are o problema cu conexiunea care va fi remediata cat mai curand posibil, iar daca o sa va plangeti in mod repetat, nu rezolvati nimic. (eventual primiti ban)
Actiuni impotriva jucatorilor considerati codati se iau doar in cazul in care exista dovezi (poze, demo) sau exista si alti admini pe server care sunt de acord cu decizia voastra si pot apara adminul in cazul unei reclamatii din partea jucatorului codat.
II. Regulamentul adminilor:
Adminii nu au voie sa se certe cu jucatorii sub nici o forma, si de asemenea cu adminii mai mici/egali/mai mari ca ei in grad! Cei care o fac vor fi suspendati din functie. Certurile se poarta PE FORUM (admin stuff), sau PE MESSENGER intre cei doi! Mai mult, certurile sau diferentele de opinie ale adminilor cu privire la o decizie sau la joc, nu se vor afisa pentru a fi vizibile tuturor jucatorilor de pe server. Daca chiar este o urgenta, aceste neintelegeri se vor rezolva utilizand chatul adminilor (u@).
Adminii nu au voie sa afiseze un comportament de superioritate fata de ceilalti jucatori sau fata de alti admini. Cei care o vor face risca suspendarea/stergerea adminului.
Adminii care suspecteaza anumiti jucatori si iau actiune impotriva acestora (kick, ban, destroy, timeout), dar se dovedeste ca SE INSEALA, risca sa ramana fara acces, daca situatia se repeta in mod constant. De asemenea, este interzisa agresarea unui jucator bun, fara dovezi concrete si doar in baza presentimentului, acest comportament putand duce de asemenea la stergerea adminului. (De exemplu: sa ii dau blind in fiecare runda unui jucator, desi cand i-am dat primul blind a cerut unblind, adica nu are wall)
Adminii sunt obligati sa dea ban-uri NUMAI din amx_addban sau amx_banip. Aveti acolo motive ban cate vreti. Cine nu da ban de acolo, va fi retrogradat. Daca se intampla sa depistati un jucator ce foloseste coduri si ii faceti poze, iar cand le cereti, acesta iese, tastati in consola amx_last pentru a copia IP-ul codatului, urmand sa faceti o reclamatie pe forum si sa lasati unul dintre cei doi moderatori sa introduca banul in banlist. In niciun caz nu se va trece la folosirea comenzii amx_addban
Daca un admin observa ca un jucator are suspiciuni cu privire la cat de curat este alt jucator, si isi exprima aceste suspiciuni pe ALL, are obligatia de a il instructa sa foloseasca tasta u@ pe acel jucator, folosind comenzile amx_tsay, amx_csay, amx_psay. In cazul in care jucatorul nu intelege, adminul are dreptul de a ii da gag/slap/slay/kick.
Daca un admin observa ca exista playeri afk ce sunt totusi repartizati in echipe, acesta are obligatia de a muta acei jucatori la Spectatori. Nota: Nu se va da kick. [Si de asemenea nici spectatorilor]
Adminii nu au voie sa poarte clan tag in nume. Atata timp cat se joaca pe un server public, acestia vor renunta la clan tag-uri, care nu au niciun rost.
Este interzisa orice comanda impotriva altui admin, toti adminii avand drepturi egale pe server.
Folosirea comenzilor disponibile dupa grad, fiecarui admin in parte , in mod necorespunzator sau abuziv, se poate sanctiona chiar si cu retragerea definitiva a contului de admin, depinzand de gravitatea faptei.
Limbajul indecent la admin presupune ofensarea grava sau repetata a unui jucator intr-o maniera agresiva sau intr-o maniera care sa denote un comportament subiectiv si un motiv personal pentru atac. De exemplu : “Esti prost? Du-te la bomba odata” nu reprezinta motiv pentru reclamatie.

PS ADMINI SUNT OBLIGATI SA STIE REGULAMENTUL SI SA FIE ACTIVI PE SERVER CAT SI PE FORUM !!!


Regulament Forum
1.Este interzis sa faceti dublu poste exita butonul edit ban 3 zile
2.Folosirea unui limbaj neadecvat duce la ban 2 zile
3. [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile http://sgame.forumgratuit.ro
 
Regulament
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ServeGameComunity :: Servers :: Cs16.ServeGame.Com :: Regulament Admini si playeri-
Jump to: